Pokébowl met gestoomde zalm met een salade van zoetzure komkommer
Pokébowl met gestoomde zalm met een salade van zoetzure komkommer
Pokébowl met gestoomde zalm met een salade van zoetzure komkommer
Pokébowl met gestoomde zalm met een salade van zoetzure komkommer
Pokébowl met gestoomde zalm met een salade van zoetzure komkommer

Ingrediënten

Zalmfilet van 200 gr
Bosui in ringetjes gesneden
Halve komkommer
4 el azijn
1 tl fijne kristalsuiker
Rode peper
Handvol cashewnoten, in stukken gehakt
Serveer de komkommer in een diepe kom, leg daarbovenop de zalm en bestrooi deze met zout en peper en de geroosterde cashewnoten en verse bosui. Eet smakelijk!

Instructies

1.Verwarm de azijn met de suiker en rode peper in een steelpan totdat de suiker is opgelost en laat afkoelen
2.Stoom de zalmfilet in 7 minuten gaar in een stoompan.
3.Rooster in de tussentijd in een koekenpan de cashewnoten en laat deze afkoelen.
4.Snijd de komkommer in de lengte doormidden en verwijder de zaden
5.Schil met een dunschiller in de lengte stroken komkommer af en voeg deze toe aan het azijnmengsel

Weer zo’n smaakvolle Pokébowl met gestoomde zalm met een salade van zoetzure komkommer zet je in een handomdraai op tafel! Om het gerecht helemaal compleet te maken, serveer met geroosterde cashewnoten.

Leave a Reply

Your email address will not be published.